29.05.2008 г., 12:30 ч.

Дългото очакване... 

  Поезия » Любовна
662 1 13

          Дългото очакване...

Очакваща щастливата звезда
над моята глава да се посипе,
очакваща със трепетна душа
да спре в сърцето ми да има сипей...

Очакваща със твоите ръце
да се събудя изтъкана,
очакваща го - твоето лице
докрай над мене да остане...

О, Господи - не ме съди!...
объркана съм и не зная...
О, Господи - ти път ми покажи,
а аз ще продължа да го чертая!...
 
Очакваща щастливата звезда,
не мога щастие да опозная...
Очакваща със трепетна душа,
не съм разбрала, че била съм в Рая!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??