24.02.2019 г., 10:24 ч.  

Дързост 

  Поезия » Любовна
552 1 1

Дързост

Пак сам си, виждам,

прокрадва се гласа ми в тишината.

Дързостта ми отново надделява

За прошка моля те, снеми тъгата.

Ако ли не, обърни ми гръб, тръгни си,

вземи отломките от любовта ми,

превърни ги в спомени прекрасни,

позволи ми да бъда вечен опиат в кръвта ти.

 

 

 

 

 

© М. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??