Дъщеря на смъртта
В любовта не можеш да влезеш
и не можеш да и затвориш вратата,
от любовта не можеш да излезеш,
че неразделна част е от душата.
Любовта не можеш да излъжеш
с материални блага
и не можеш да я пропъдиш
с груби слова.
Любовта на разума е господарка,
на логиката - мащеха е тя,
на лудостта е вярна другарка,
дъщеря е на смъртта.
© Алекс учо Всички права запазени
Това е най-вярното нещо, което съм чувал за любовта.
Поклон пред паметта й!