В този Свят толкова объркан...
Надеждите са просто някакъв мираж!?
А устните дали вълшебство подаряват...
На любовта дали са аромат?
Врагът ни вече в тъмното не дебне...
той е винаги със нас, завистник...
търсещ как да ти помогне!
Да потънеш в мрак. Защо?
Врагът отдавна вече е познайник.
Близък е дори е Брат...
но ножът кървав във ръка му...
ти напомня, че сбъркан е този Свят.
Години, лъжа, измама... Пари
тъй черни, че горчат.
Отровата.... не е в Народа!?
А яростта, омразата на брат от брат.
© Ангел Всички права запазени