1.10.2007 г., 9:24 ч.

Е.... 

  Поезия
614 0 3

Там, където ходех,
ходя и сега.
Малък бях - дете,
дете съм и сега!
И ще ходя,
мога Го и съм Това!
Присмиват Ми се -
кой Детето е сега?
Питам Ги...
- Защо ви е деца!!!

;-)))

© Пламен Тошев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??