14.12.2007 г., 20:04 ч.

Е, и? 

  Поезия » Бели стихове
658 0 4

Връщаш се да вземеш последния ми дъх,
но не очакваше, че от мене вече нищо не остана -
само няколко атрофирали мечти и едно
парализирано сърце.
В мене бушува море от болка
… не чувстваш вина, нали?
Какво като, живеейки, умирам…
Какво като сърцето ми кърви…
Хайде ела, във вените ми още тече кръв,
но скоро и нея ще загубя…
И ще бъде тихо…
А може би дори няма да боли…
Ще съм празна…
Но ако това е цената…
да се освободя…

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??