28.08.2018 г., 13:56 ч.

...е само Тя и друго няма... 

  Поезия » Любовна
666 13 21

Във рая няма да ни пуснат,
от нас и дяволите бягат,
към любовта ни неизкусна,
грабливи пръсти пак протягат.

 

А тя среброто във косите,
продава им го- за последно.
Купува клюките, лъжите.
Дано и слепите прогледнат.

 

Да лъже вещо не умее,
и голотата не прикрива,
на глупостите с глас се смее
и всяка бръчка й отива.

 

Ни рай, ни ад, ни битието,
опротивелите ви драми...
Любов ни води там, където,
е само Тя и друго няма...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??