30.11.2008 г., 11:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
587 0 7

Дори накрай света да стигнеш,
покой не ще откриеш
и няма да се скриеш
от чувствата си и страстта...
Така прекрасно е
да бъдеш влюбен
във този свят объркан и голям.
Да дишаш за едно сърце,
да милваш приказното и лице,
да топлиш дните и студени,
да вливаш смях във вените и...
Да чуваш топлите и думи,
да те изгаря погледа и мил,
да те целува по клепачите
като във сънища,
нима това би заменил...?

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??