9.04.2008 г., 15:56 ч.

* * * 

  Поезия
380 0 0

Събра ни с теб съдбата

и любов изпълни ми душата.

За теб тупти сърцето ми сега,

ти прогони в мен и болка, и тъга.

Разкъсва се сърцето в мен

и се чудя нощ и ден

как без тебе тялото ми диша

и как ''Обичам те!'' с кръвта си да напиша.

© Десислава Божкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??