31.05.2014 г., 12:32 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
511 0 1

АПРИЛСКА ПРИКАЗКА

 

Честит е твоят ден рожден -

априлска приказка уханна,

от звън китарен огласен

и глас на чучулига ранна.


Запей, рожденико честит,

за миналите дни красиви!

С любов е пътят ти покрит,

мечтите ти са още живи.


Какво е песен без любов,

сърце без любовта какво е?

Очакваш още нежен зов,

вселената е още твоя.


Запей, рожденико, запей!

Мечтите ти са още живи.

За вечната любов живей,

да бъдат дните ти щастливи!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Какво е песен без любов,

    сърце без любовта какво е?"
    -----------------------------------------------
    Много хубав стих, който съдържа непреходни
    общочовешки ценности и непреходно общочевешко
    послание! ПОЗДРАВИ!
Предложения
: ??:??