8.03.2016 г., 23:40 ч.

*** 

  Поезия
408 0 0

Отпусни се, виж света,

усети огнената му ръка.

Погледни го - право във очите,

и хвани го - здраво за юздите.

Недей мъчи се, времето лети, 

никого не чака, нито гледа негови мечти.

Усмихни се и проблемите си забрави,

защото те отнемат щастието от твоите дни.

Виж живота - хубаво го погледни

и вземи от неговите топли, хубави лъчи.

Не мисли за утре, просто му се наслади,

остави го сърцето ти да изцели.

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??