9.09.2008 г., 16:23 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
474 0 4
Правя път на есента
да мине пред мен.
Аз не бързам.

+   +   +

Погледнах в очите ти.
Контактните лещи
ни пречат да контактуваме.
 
+  +  +
Горещо.
Погледът ми се разхлажда
в деколтетата.

+  +  +
В ритъма
на трепетликовите листи
не усещам чалга.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??