10.10.2017 г., 20:33 ч.

*** 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Свободен стих
648 0 0

Почернени са на хората мечтите,
неосъществени, невъзможни.
Когато небето прибере хилядите души,
става тъмно и мъртво
като пепелта от угасената ти цигара.

 

Не плачи, не тъжи, спри да ридаеш,
и аз ще дойда при теб, отлично знаеш.
Ще дойда и там, дето птиците не пеят,
и там, дето реките не текат,
и там, където и да си, вдъхновение,
при теб, някъде, в празнотата на небето.

 

 

-Дейвид Дечев

© Дейвид Дечев Всички права запазени

Ако ви е харесало и искате още стихотворения от мен, можете да харесате страницата ми във фейсбук 

https://www.facebook.com/Поезия-от-Дейвид-Дечев-1924728117851037/?pnref=story

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??