25.03.2016 г., 16:20 ч.

*** 

  Поезия » Източни форми
821 1 5

 

 

 

 

  

Пролетна дъга
Вятърът я открадна
от очите ми.

 

 

   

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??