3.05.2008 г., 15:54 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
1040 0 12

БЪДИ ЩАСТЛИВ,

прошепна тя.

Без сбогом тръгна сетне,

ненадейно...

Благодарих.

Щом тя го пожела

ще ми се сбъдне,

вярвам.

Непременно.

Сега смирен,

да бъда сам,

да вярвам в чудеса се уча...

И питам се -

след Любовта -

какво ли щастие ще ми случи?

© Валери Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??