Не очаквай да гледам в очите ти
и да търся във тях нежността.
Не очаквай да галя косите ти
и да губя ума си във тях.
Аз съм, който заплита звездите
и те гали със нежни слова.
Аз съм, който съм. И те обичам.
Независимо... че съм аз.
© КрасиМира Всички права запазени