Feb 15, 2012, 11:22 PM

*** 

  Poetry » Love
409 0 0

Не очаквай да гледам в очите ти
и да търся във тях нежността.
Не очаквай да галя косите ти
и да губя ума си във тях.

Аз съм, който заплита звездите

и те гали със нежни слова.
Аз съм, който съм. И те обичам.
Независимо... че съм аз.

© КрасиМира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??