15.02.2009 г., 18:47 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
529 0 2
Оглежда се слънцето сутрин в очите ми.
Палави лъчи към мен протяга.
Желае ме вятърът - гали косите ми.
Кани ме със него да избягам.

Ухажват ме облаци, ронят сълзите си.
Птици ме зоват със тях в безкрая.
Дарява ми нощем небето звездите си.
А те все самота ми вещаят.


© Веселина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??