22.02.2012 г., 11:21 ч.

* * * 

  Поезия
331 0 0

Погледнах те -

                     сърцето затуптя!

И   колко  исках  аз  ръка

               към теб да протегна.

Ти беше сам.

            Дали си чакал мен

                       на пътя, там,

когато не видях?

Мечтал ли си за мен

тъй както аз мечтах си -

             ден след ден?

 Кажи:

              защо ме поздрави?

Защо да се усмихна

                     позволи?

 

© Милена Минкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??