21.02.2010 г., 21:40 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
682 0 19

Целувка на риск.

Разсъблечена болка

до спомен пиян...

         ...

Под сянка-съвест

прегръщат се сълзите

за последен път...

         ...

Скъсана вяра.

Закърпва надеждата

парченца –мечти...

         ...

Разрошен страхът.

Под къдрици-въпроси

отговор заспал...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??