6.09.2007 г., 14:32 ч.

!!! 

  Поезия
1199 0 19
Крещи!
Раздирай тишината!
Засипи ме с ругатни!
Поискай си отново свободата!
Само не мълчи!
Кажи - не те обичам!
Кажи, че нищо не гори!
Убий ме бързо,
това го предпочитам,
не искам пустотата
да ме прекрои!
Мълчиш!
А всяка твоя тишина,
прогаря ми душата!
И няма, няма светлина!
Не мога!Чуваш ли - не мога!
Да забравя любовта!
След огъня не топли пепелта!

© Живка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??