5.09.2010 г., 19:31 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
644 0 0

Като цвете в късна есен изгоряло

като гнездо на щъркели през зима запустяло

като черна чума всичко обладала

моето сърце обрасло в бурени е цяло

 

То тупти а при всеки удар болка

при всяка малка пауза живот

а душата черна свила се на топка

заради изгубена но истинска любов

 

Следи големи жигосани дълбоко

опитвам с моите ръце да залича

но невъзможно е защото

оставени са те със сърце а не с ръце

 

Умирам бавно и мъчително боли ме

не пожелавам никому това

ако сърцето лудо някога забие

значи съм си върнал любовта

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??