Толкова близо
или безкрайно далеч -
на миг разстояние
или на километри безчет?
Устни заключени -
вътрешен стон.
Да крещим, ний готови сме,
но без шепот, във тон.
Мечтите изчезнаха,
а пак са си тук,
и чувствата стихнаха,
а ни глождят без звук...
Изтрихме и спомена,
за да ни гони в нощта,
уж умря в нас надеждата,
а е жива любовта...
© Рад Всички права запазени