22 нояб. 2009 г., 23:29

*** 

  Поэзия » Любовная
513 0 2

Толкова близо

или безкрайно далеч -

на миг разстояние

или на километри безчет?

Устни заключени -

вътрешен стон.

Да крещим, ний готови сме,

но без шепот, във тон.

Мечтите изчезнаха,

а пак са си тук,

и чувствата стихнаха,

а ни глождят без звук...

Изтрихме и спомена,

за да ни гони в нощта,

уж умря в нас надеждата,

а е жива любовта...

© Рад Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??