30.08.2012 г., 21:50 ч.

* * * 

  Поезия
438 0 0

Ще те помня все така жизнерадостна и с усмивка на лице...

Ще те помня все така бореща се с зъби и нокти за това, което искаш...

Ще те помня все така обичаща и раздаваща се на всички...

Ще те помня винаги за това, което беше, и за това, което си за мен самата...

                     

                                           За теб, лели...

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??