Aug 30, 2012, 9:50 PM

* * * 

  Poetry
439 0 0

Ще те помня все така жизнерадостна и с усмивка на лице...

Ще те помня все така бореща се с зъби и нокти за това, което искаш...

Ще те помня все така обичаща и раздаваща се на всички...

Ще те помня винаги за това, което беше, и за това, което си за мен самата...

                     

                                           За теб, лели...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??