30 ago 2012, 21:50

* * * 

  Poesía
437 0 0

Ще те помня все така жизнерадостна и с усмивка на лице...

Ще те помня все така бореща се с зъби и нокти за това, което искаш...

Ще те помня все така обичаща и раздаваща се на всички...

Ще те помня винаги за това, което беше, и за това, което си за мен самата...

                     

                                           За теб, лели...

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??