6.04.2021 г., 11:51 ч.

+++ 

  Поезия » Любовна
317 1 1

Не те изиграх.

Предадох себе си!

И не.

Не съм играла стилно,

силно,

класно

със финес.

На мене картите под масата не ми отиват.

Не ми отива тази дребна суета.

Игрална роля

На пиесата побъркана.

Не съм поискала да взема нищо.

С любов не можеш нищо да отнемеш.

Сега вървя по пътя си – сама

Заслужено!

Напред вървя

Но станала съм силна.

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??