Apr 6, 2021, 11:51 AM

+++ 

  Poetry » Love
315 1 1

Не те изиграх.

Предадох себе си!

И не.

Не съм играла стилно,

силно,

класно

със финес.

На мене картите под масата не ми отиват.

Не ми отива тази дребна суета.

Игрална роля

На пиесата побъркана.

Не съм поискала да взема нищо.

С любов не можеш нищо да отнемеш.

Сега вървя по пътя си – сама

Заслужено!

Напред вървя

Но станала съм силна.

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??