1.04.2011 г., 21:46 ч.

* * * 

  Поезия
316 0 0

Всеки от нас има съдба

с роля дълбока,

има неща, които

трябва да стори.

 

Всеки от нас,

дошъл на шега,

не на шега

с живота се бори.

 

САМ! - среща

свойта съдба,

себе си -

чрез нея променя.

 

Никой на никого

зло не крои.

Актьорът голям е

на голямата сцена.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??