Всеки от нас има съдба
с роля дълбока,
има неща, които
трябва да стори.
Всеки от нас,
дошъл на шега,
не на шега
с живота се бори.
САМ! - среща
свойта съдба,
себе си -
чрез нея променя.
Никой на никого
зло не крои.
Актьорът голям е
на голямата сцена.
© Благодат All rights reserved.