4.05.2020 г., 21:19 ч.

Едемска градина 

  Поезия
417 6 11

Спомени, в градина нацъфтели,

минало разлистват с аромат.

Устни свежи с ягодови трели

през сълзи черешови болят.

 

С вкус на праскови - любов красива.

Тя държи в ръцете си змия.

В сочна ябълка - съблазън жива.

Прокълната гроздова съдба.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??