25.06.2010 г., 20:20 ч.

Eдин човек 

  Поезия » Друга
541 0 1

Един човек

 

Има хора, които променят живота ти,

мисълта за тях те кара да не спиш!

Те объркват съдбата ти, а

после ти казват да си вървиш!

 

Има моменти, за които силно желаеш

да се върнат отново, но уви -

миналото можеш само да забравяш,

ти нямаш право да го промениш!

 

Пишеш това и мечтаеш

да зърнеш тези хора за миг;

и всичко е минало, и знаеш,

че те са други вече, ала ти не си.

 

Един от тези хора се вкопчи в живота ми

и ме накара да чувствам тъга!

Той бе мечтаната болест на сърцето ми,

но - както всички - и тази мечта изгоря!

 

 

"Един Човек" – ти беше в сърцето ми

и още си там, затова прости!

Не можах да те забравя – ти беше "Човекът на мечтите ми",

ала за теб аз бях “просто човек”, нали?!

 

 

 

 

 

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??