10.05.2011 г., 11:50 ч.

Един до друг 

  Поезия
824 0 2

По лицето ти пролет се стича

и клепачите нежност събират.

Ей такъв си готов за обичане.

Аз избирам - не с камък, а с лира

 

ще пристигна при теб, ще прегърна

коленете ти. Твоите. Първите.

С тях пробягахме хиляди сънища

и отново със тях се завърнахме.

 

Вече мога да тръгна по пътя

на сърцето ти. Заедно с тебе.

Да вървим и уютно да скътаме

във ръцете си думата "редом".

© Ива Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??