4.12.2008 г., 14:54 ч.

Един импулс - вода и пяна 

  Поезия » Еротична
1234 0 7
 

Един импулс -

вода и пяна.

 

 

Ех, колко си припряна,

загърната в пяна!

Съблазън се излива

и показва, че си дива.

Желая те!

Не се чуди!!

При себе си във ваната

сега ме приюти!

В съня си ти мечтаеш

за мъж със страст  и  сила.

А днес, виж как се  маеш,

и в ъгълчето си се скрила!

Формите  ти  жарки

ме карат да трептя,

очите ти  издайно ярки,

как мога да им устоя?!

Ще те любя лудо,

дълго, страстно през нощта.

Ще направя с тебе чудо,

без да искаш да се спра!

Не ще поискаш да си иде

тази нощ  добра.

Не ще можеш

жадни устни да отлепиш,

опиянена от  страстта!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??