20.01.2011 г., 19:25 ч.

Един живот... 

  Поезия » Любовна
503 0 0

Един свят изпълнен с толкова жестокост и насилие
Един ден в който болката е в изобилие
Един е мигът в който ще намеря аз утеха
Един е само човекът даващ ми желаната подкрепа

 

Едно е момичето даряващо ме с усмивка
Един е човекът който желая под моята завивка
Много са сълзите породени от тези чувства
Но само две са думите които като топъл летен дъжд се спускат

 

Обичам те...
И не ще престана
Защото въпреки всичко ти до мен остана

© Даниел Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??