7.11.2010 г., 12:29 ч.

Един ли бе денят ми гнил? 

  Поезия » Любовна
412 0 3


Един ли бе денят ми гнил?
Една ли беше първата ми страст?
От толко скръб се бях напил
и чувствах идеал без власт!

Веднъж ли във сърце умира
красивото на светъл ден?
Веднъж ли в тънка като лира,
се къса пак душата в мен?

Колко радости не зная?
Колко приказки със хубав край,
винаги завършващи накрая,
с влюбени сърца... и после Рай!

Адът ми е гост неканен,
разговаряме си всяка нощ,
От самота и приказки поканен,
той къса във сърцето мойта мощ!

 

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щастливият край е само в приказките,но знаеш ли защо? Просто ние продължаваме каквото и да става и краят ни на всички е еднакъв. Продължавай смело-каят се знае,а другото зависи от теб!Поздрави
  • като цяло харесах...мисля,че може още
  • Мьничко те натьжава.
Предложения
: ??:??