29.06.2008 г., 18:48 ч.

Един миг 

  Поезия » Любовна
623 0 4

Една песен вечно ще звучи,

един спомен винаги ще горчи.

Един поздрав незабравим ще остане,

дори душата на небето да пристане.

Една незатворена рана ще кърви

от спомена, когато заболи.

Една врат,а завинаги заключена,

ще пази тайни за греха.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??