21.02.2017 г., 15:03 ч.

Един миг е достатъчен! 

  Поезия » Любовна
405 0 0

Един миг прекаран в обятията ти.

Е цяла вечност.

Не искам да си тръгваш любов моя.

Не си отивай!

Чуваш ли спри!

Не ме оставяй в тази гибелна нощ.

Ти си само мой.

Един единствен на света.

Обичам те помни.

Където си ти.

Там съм и аз!

© Теодора Фесчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??