Искам си, моят - миг тишина...
Да остана със себе си,
да бъда различна...
Улавям в този миг - светлината
и извличам слънчеви нишки!
А мислите достигат звездите
преброждат галактики,
достигат далечни вселени.
А земните мисли
избледняват в пространството -
само мъдростта заплитам
във сребърни нишки
и в летописа на живота.
И няма нищо, че много
често ме спъват
и крилата ми режат.
В този един миг тишина
душата си кристално чиста
с обич прегръщам.
За да ме води все напред
и нагоре към моята
истинска същност...
Която заплита златни
и сребърни нишки,
рисува картини,
докосва звездите
в този един миг тишина!
25.09.2021г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени
За мен е чест да ви видя на страницата си! Бъдете благословени!