10.04.2014 г., 10:49 ч.

Един от многото 

  Поезия » Философска
830 0 0
Чувствам, че съм там. Болка пряма.
Сам съм, а от това полза няма.
Опитвам всичко без успех.
Добър в нищо, този път поех.

Опитвам се да съм човек. Трудно е!
Как да си човек сред толкова човеци?
Постъпваш правилно - съдбата съди те.
Едничка грешка цял живот преследва ме.

Живея скотски. 
Може би така и ще умра.
Но скот е и животът, 
и на него всички ще се предадат.

© Димитър Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??