7.04.2019 г., 17:44 ч.

Един шептящ си луд 

  Поезия
312 4 2

Все пак не е било напразно,

щом още шепнат устните ми стих.
А хората ме гледат странно,
странно-като всеки жив.

 

И се моля само да не онемее
лудоста ми, и съвсем обикновен,
по улиците утре да поеме

някой-мислещ се за мен!

 

Взел ми датата на раждане.
И с обувките прашасали обут,
на пътищата минати напразно,
от един шептящ си луд.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " Всички сме луди. Просто някои се контролират по- добре." К. Кастанеда
  • Хубаво е човек да носи по малко лудост в себе си.
    Жалко, ако не го осъзнава!😃
Предложения
: ??:??