13.01.2013 г., 10:30 ч.  

Един стих 

  Поезия » Любовна
516 0 0
Един стих ме накара да заплача,
а сълзите обливат моето лице
и пулсът ми започна да прескача,
вълнува се моето сърце.
 
Един стих ме разтрепери
и ме наведе на мисълта,
че щастието не може да се мери,
с чужбината и любовта.
 
Любовта на майка, татко
и желанието да успееш,
а макар и да не можеш
на днешно време да ги надживееш.
 
Един стих, просто думи,
а аз правех едно-едничко,
четях и плачех,
плачех за всичко!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??