25.11.2008 г., 9:37 ч.

един свят 

  Поезия
480 0 0

слушайки green lemon у мечтаейки за слънцето
усетих полъха на вятъра
нашепващ ми за тайните на нощта
с нотите на морски бряг....
отидох до прозореца
затворих очи
протегнах ръка да те докосна
погалих те
усетих целувката ти
и се усмихнах
затворих отново очи
и се пренесох в света ти
постоях малко
за да запечатам лика ти
поговорих си с облаците
...
те ми обещаха
тази вечер да те
обсипят с целувките ми,
които оставих за тебе преди да си тръгна
ненаситила се на света ти...

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??