8.10.2014 г., 23:27 ч.

Един (the one) 

  Поезия » Любовна
505 0 2

Любовници аз имах много, но любим той бе един.

И колко време трябваше да си отмине,

за да видя него в моите очи...

 

Крадци на ласки имах много,

ала един взимаше от моята душа.

И сякаш телата ни се сливаха,

трепереха за свойта топлина.

 

Лукс раздаващи аз имах много,

но един своето сърце ми подари.

Да вземе някой друг тези всички „много”,

на мен ми бе достатъчен един.

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??