4.12.2007 г., 16:22 ч.

Един въпрос 

  Поезия » Бели стихове
577 0 5
 

Един въпрос

 

Как ще се почувстваш ти,

ако усетиш острието на

предателството в гърба си,

ако всичко, за което ти

си знаел, изведнъж

се окаже безкрайна лъжа?

 

Как ще се почувстваш, когато

твоят път е сринат и то

от приятел, няма ли помощ

ти да поискаш, или гордо

в калта ти ще лазиш?

 

И няма ли да се почувстваш

като птица, изгубила крилете

си, като звезда, изгубила

небето си, като ден без

слънцето топло?

 

И няма ли да ходиш като болен,

черно-бял да бъде целия ти свят,

това чувствах аз до сега,

и причината беше една - точно ти!

© Иван Русланов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??