21.04.2021 г., 6:21 ч.

Един за друг 

  Поезия » Любовна
338 1 0

Живея на света за теб любима. 

За твоята любов мечтая, вечно моя да е тя. 

Със изгрева с усмивка да се будя, тебе да те прегърна във ноща. 

 

Между двама ни любов да има

и нищо да не пречи на щастие като това.

Чувствата си аз от теб не ще ги скрия. 

Защо ти ги провокираш същите сега. 

Болка и омраза не ще ги има, 

теб любима ще обичам до смъртта. 

 

Навярно може някъде любов да има като тази, двама като нас да бъдат на света. 

Но знай, че нашата ще се запази, защото 

​​​​с теб обичаме се повече от всичко на света. 

​​​

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??