8.08.2005 г., 0:10 ч.

Един за всички 

  Поезия
628 0 0
Чаша,
       след чаша,
                     след чаша,
бавно отпиваш
       конячена сладост.
Разглеждаш лениво
      жените на бара.
Перверзно сънливо
     седиш шздокаран,
спуснал прегради,
    почти недостъпен
и магнетичен-
   направо престъпно.
А мускетарят във тебе
жадува блясък на шпага.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??