10.10.2008 г., 14:53 ч.

Единак 

  Поезия » Философска
572 0 4


В туй общество
на злоба и присмех,
на завист и грях,
трудно е, трудно е
да стъпваш в този
давещ те прах.

 

Да бъдеш сам
сред луди,
страшно е -
след време
може и ти
да си луд!

 

Единак да си -
сам-самин,
прокуден
от света,
по широкия
път да скиташ...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??