Oct 10, 2008, 2:53 PM

Единак 

  Poetry » Phylosophy
592 0 4


В туй общество
на злоба и присмех,
на завист и грях,
трудно е, трудно е
да стъпваш в този
давещ те прах.

 

Да бъдеш сам
сред луди,
страшно е -
след време
може и ти
да си луд!

 

Единак да си -
сам-самин,
прокуден
от света,
по широкия
път да скиташ...

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??